رزین سختی گیر | قیمت رزین آنیونی، کاتیونی، پرولایت، میکس بد

امروزه صنعت تولید مواد شیمیایی به شکلی فراگیر گسترش پیدا کرده و تولیدات و محصولات آن توانسته در سایر صنایع جایگاه بسیار ویژه‌ای به دست آورد. یکی از محصولات بسیار پرکاربرد صنایع شیمیایی که می‌توان ردپای آن را در صنعت نیز مشاهده کرد، رزین سختی گیر است. این محصول در فرمولاسیون‌های متنوعی ساخته می‌شود و به اجراکنندگان پروژه‌های تصفیه آب صنعتی در بالابردن کیفیت کار نهایی کمک بسیار زیادی می‌کند. یکی از مهمترین موارد استفاده آنها در صنعت تصفیه آب است که از آن به عنوان رزین آنیونی ،کاتیونی و میکس بد نام برده می‌شود. با ما همراه باشید تا به مهم‌ترین موارد از کاربردهای این ماده شیمیایی اشاره کنیم؛ برای انتخاب دقیق و اطلاع از قیمت رزین سختی گیر با کارشناسان مجرب شرکت رهاب سازه در تماس باشید.


آشنایی با رزین سختی گیر و انواع آن


آشنایی اولیه با رزین سختی گیر

محصولی که ما در این مقاله برای شما معرفی می‌کنیم می‌تواند به دو روش طبیعی و ساخته دست بشر حاصل شود. احتمالاً تاکنون شیره و صمغ برخی گیاهان و درختان را دیده‌اید که حالتی روان و چسبنده دارند و بعد از مدتی نیز خشک می‌شوند. این مواد همان رزین یا زئولیت طبیعی هستند که در رنگ‌های مختلف و با شفاف می‌توان آنها را در طبیعت مشاهده کرد. شکل غیرطبیعی آن هم در کارخانه‌های تولید مواد شیمایی ساخته می‌شود و افراد می‌توانند طبق نیاز خود در آن ویژگی‌ها و رفتارهای جدیدی به وجود بیاورند.

مواد شیمایی از این‌ دست را می‌توان با الکل شست، اما با آب نمی‌توان آن را پاک کرد. چراکه پلیمرهای سازنده آن نمی‌توانند با آب پیوند شیمیایی برقرار کنند. شما باید بدانید که حالت طبیعی این محصول کاربرد چندانی در صنعت ساختمان ندارد؛ اما در ادامه مطلب حالت‌های مختلف غیرطبیعی و آزمایشگاهی آن را معرفی کرده و کاربرد و جایگاه آن در ساختمان را شرح می‌دهیم.

رزین سختی گیر چیست؟

در رزین دو ماده اولیه پلی استراین و دیوینیل بنزن ساختار اصلی رزین را تشکیل میدهند. رزین ماده شیمیایی دارای سطح متخلخل و ژل مانند است، این ماده مانند یک آهن‌ربا در مصارف صنعتی و خانگی آهن، کلسیم و منگنز را از آب تفکیک می‌کنند. RESINS در برندها و نوع‌های مختلفی تولید و عرضه میگردد؛ که در ادامه به انواع مختلف، نحوه عملکرد، روش استفاده، احیاء و تعویض آن می‌پردازیم.

تعریف سختی آب

هر چقدر یون‌های سخت شامل منیزیم و کلسیم و غیره موجود در آب بیشتر باشد به آن آب سخت یا سختی آب گفته می‌شود. معمولا کاتیون‌ها سبب افزایش سختی آب میشوند. میزان سختی آب با شاخص TH یا همان TOTAL HARDNESS نشان داده می‌شود. در حالت کلی اغلب آب دریا، آب چاه، آب رودخانه و… دارای مقادیر قابل توجهی از یون های سخت هستند. اگر میزان غلظت یون‌های سخت موجود در آب بیشر از ۱۵۰ میلی‌گرم بر لیتر یا PPM باشد آب سخت به حساب می‌آیند. برای رفع معضل سختی آب روش‌های مختلفی وجود دارد، که یکی از ساده‌ترین و بهترین روش‌‌ها استفاده از سختی گیر رزینی می‌باشد. رزین کاتیونی با استفاده از فرآیند تبادل یونی در داخل دستگاه سختی گیر موجب جذب یون‌های کلسیم و منیزیم می‌شود و آب نرم تحویل میدهد.

میزان استاندارد سختی آب آشامیدنی ۷۰ تا ۱۲۰ PPM می‌باشد. درصورتیکه میزان سختی آب بیشتر از این باشد برای بدن انسان مضر است، تاثیرات آب سخت بر بدن انسانها متفاوت بوده و ممکن است سختی آب در برخی افراد تاثیر زیاد و در برخی دیگر تاثیر کم داشته باشد. آب سخت با میزان سختی ۱۵۰ تا ۳۰۰ PPM و خیلی سخت با میزان بیش از ۳۰۰ میلی گرم بر لیتر به شدت برسلامت انسان و همچنین تجهیزاتی مانند انواع برج خنک کننده و کولینگ تاور، بویلرها، مبدل‌ها، چیلرها و غیره آسیب وارد میکند.

مضرات سختی آب

وجود ترکیبات کربناتی و غیر کربناتی کلسیم، منیزیم، آهن، روی و غیره در آب تاثیرات منفی بر سلامت افراد و همچنین تجهیزات صنعتی ایجاد میکند. از جمله مضرات سختی آب می توان به گزینه‌های زیر اشاره نمود:

  • سختی زیاد آب تاثیر منفی برکیفیت رنگ در صنایع رنگرزی و نساجی دارد.
  • قدرت شویندگی مواد صابونی و شوینده‌ها در آبهای سخت به شدت کم می‌شود.
  • سختی بیش از اندازه آب منجر به بیماری‌های گوارشی و ایجاد سنگ کلیه و مثانه خواهد شد.
  • یون‌های کلسیم و منیزیم محلول در آب باعث خوردگی دیوارهای دیگ بخار و لوله های انتقال آب میشود.
  • آب با درجه خیلی سخت بخاطر وجود سدیم کلرید بیش از ۳۰۰ میلی گرم، باعث شور شدن و طعم بد آب میگردند.
  • سولفات کلسیم و منیزیم منجر به ایجاد رسوب در لوله‌های آبگرمکن، تاسیسات مولد نیرو و لوله‌های آب خانگی نیز می‌گردد.

عملکرد رزین سختی گیر

عملکرد زئولیت به این صورت است، رزین کاتیونی داخل مخزن سختی گیر بسته به نوع کاربرد آن که جنس فلزی یا FRP باشد قرار میگیرند تا یون‌های سخت آب مانند منیزیم و کلسیم را از آب بگیرد. نحوی گرفتن این یون‌های به صورت جایگزین کردن آن با سدیم است، به این شکل که با عبور آب از لابه‌لای رزین املاح سخت آب به سطح رزین‌ها که متخلخل است می‌چسبد و زئولیت‌ها را به حالت اشباع میرساند برای شروع به کار دوباره این چرخه نیاز به احیاء دارد، این احیاء با سدیم یا همان آب نمک انجام میگرد برای تهیه آب نمک نیاز به نمک سختی گیر داریم. پس از انجام این مراحل در خروجی آب نرم در دسترس خواهد بود.

فرآیند سختی گیر به معنی جایگزینی کاتیون های کلسیم (++Ca) و منیزیم (++Mg) با کاتیون سدیم (+Na) است.  این کار موجب جلوگیری از رسوب گذاری در سیستم ها و تجهیزاتی است که با آب در تماس است.

کاربردهای رزین سختی‌ گیر

رزین سختی گیر در مصارف خانگی و صنعتی کاربردهای زیادی دارند. از رزین برای از بین بردن سختی کل آب استفاده می‌شود که این کار موجب جلوگیری از تشکیل رسوب، ایجاد گرفتگی و به بار آوردن هزینه گذاف می‌شود؛ که در پایین به تعدادی از مصارف رزین میپردازیم:

  • کویل مسی
  • دیگهای بخار
  • موتورخانه‌ها
  • صنعت رنگرزی
  • برج خنک کننده
  • مبدلهای حرارتی
  • خشک شویی‌ها
  • تصفیه آب و فاضلاب
  • تجهیزات گرمایشی
  • سیستمهای سرمایشی
  • حذف سختی آب چاه‌ها و آبهای سطحی

انواع رزین

آنیونی قوی

رزین‌های سختیگیر آنیونی قوی (SBA) در سه نوع متفاوت با درجه بندی‌های نوع اول، نوع دوم و یا نوع سوم با نام اکریلیک یا منفذدار تولید و به بازار ارائه می‌شوند. هر نوع SBA مجموعه‌ای منحصر به فرد از مزایا و محدودیتها را ارائه میدهد که باید با سیستم مورد نظر نصب شده در محل مطابقت داشته باشد.

رزین‌های SBA نوع ۱ برای حذف فاکتورهایی مانند نیترات‌ها (NO3-)، سولفات‌ها (SO3-) و پرکلرات (ClO4-) به کار گرفته میشوند. همچینن نوع اول را برای املاح‌زدایی کلی و سیلیس‌زدایی در مواردی که باقیماندن سطوح پایین سیلیس پس از سختی گیری در آب مشکلی ندارد، می توان استفاده کرد.

رزین‌های SBA نوع ۲ برای کاربردهایی استفاده می‌شوند که در آن حذف کامل آنیون‌ها مورد نظر است، بخصوص در شرایطی که استفاده کمتر از کاستیک ترجیح داده شود و یا سطوح پایین سیلیس باقیمانده در آب خارج شده از سختی گیر برای عملیات بعدی مهم نباشد. ولی به صورت کلی، SBA Resins به اندازه کافی قوی هستند که اسیدهای قوی و ضعیف مانند اسیدهای کربنیک و سیلیسیک را حذف کنند.

آنیونی ضعیف

رزینهای آنیونی پایه ضعیف (WBA) تنها نوع اصلی رزینهای نوع XI هستند که یونهای قابل شارژ ندارند. این رزین‌ها اسیدیته معدنی آزاد (Cl و SO4) را جذب می کنند. WBA Resins دارای گروههای عاملی آمینی هستند و معمولاً با هیدروکسید سدیم (NaOH)، آمونیاک (NH3) یا کربنات سدیم (Na2CO3) بازسازی می شوند. گروه آمینی، مشتق‌های آمونیاکی هستند و دسته وسیعی از مواد آلی نیتروژن دار را تشکیل می‌دهند که در آن‌ها، اتم نیتروژن به یک یا دو یا سه گروه آلکیل یا آریل متصل می‌باشد که به ترتیب آمین نوع اول، آمین نوع دوم یا آمین نوع سوم ایجاد می‌گردد.

رزینهای WBA برای املاح زدایی نسبی استفاده می‌شود. WBA همچنین برای کاربردهای جذب مواد اسیدی با متد حذف کلرید، سولفات، نیترات و سایر آنیون‌های مرتبط با اسیدهای قوی استفاده می‌شود، اگرچه برای حذف اسیدهای ضعیف مانند سیلیس (SiO2) و دی اکسید کربن (CO2)، رزین آنیونی ضعیف موثر نیست.


رزین سختی گیر

رزین آنیونی ضعیف و قوی


انواع رزین سختی گیر آنیونی پرولایت

  • پرولایت A100
  • پرولایت A200
  • پرولایت A300
  • پرولایت A400 OH
  • پرولایت A400
  • پرولایت A500
  • پرولایت A500 PS

کاتیونی قوی

رزین سختیگیر کاتیونی قوی (SAC) از جمله رزین‌های بسیار مورد مصرف هستند، مخصوصا برای استفاده‌های نرم کننده، چون در از بین بردن کامل یونهای سختی مثل منیزیم (Mg+) یا کلسیم (Ca2+) موثر می‌باشند. انواع خاصی از زئولیتهای کاتیونی قوی همچنین برای برنامه‌هایی که خواستار از بین بردن باریوم و رادیوم از آب آشامیدنی یا جریانهای دیگر هستند، توسعه داده شده است. زئولیتهای SAC به وسیله اکسیدانها آسیب میبینند و به وسیله آهن یا منگنز ساخته می‌شوند، بنابراین باید مراقب باشید تا رزین کاتیونی در معرض این مواد قرار نگیرد.

کاتیونی ضعیف

رزین کاتیونی ضعیف (WAC) کاتیونهای مرتبط با قلیایی سختی موقتی را از بین می‌برند و برای کاربردهای ضدزدایی و دیالیزاسیون استفاده می‌شوند. علاوه بر این،  WAC Resins تمایل به مقاومت در برابر اکسیداسیون نسبتاً بالا و دوام مکانیکی دارند و آنها را برای انتخاب جریانی که دارای اکسیدان‌ها مثل پراکسید هیدروژن و کلر هستند، انتخاب مناسبی می‌کنند.

انواع رزین سختیگیر کاتیونی برند پرولایت

  • پرولایت C100
  • پرولایت C100E
  • پرولایت C100H

جدول مشخصات رزین سختی گیر پرولایت C100

مشخصات رزین پرولایت C-100


جدول مشخصات رزین سختی گیر پرولایت C100E

مشخصات رزین پرولایت C-100E


میکس‌ بد

رزین میکس بد بستری از رزین‌های مخلوط با کیفیت بالا و ویژه برای تولید آب خالص و فوق خالص میباشد و برای تصفیه مستقیم آب تهیه شده و نسبت رزین های مخلوط برای تهیه ظرفیت بالا طراحی شده است. میتوان از آن در تولید آب اولترا واتر برای دستیابی به کیفیت عالی برای صنعت الکترونیک استفاده کرد. Mix Bed Resin همانطور که از نام آن هم مشخص است از ترکیب زئولیت تبادل یونی کاتیون اسید قوی و زئولیت تبادل یونی آنیون با پایه قوی به دست می‌آید و در رزین میکس بد، رزین کاتیونی و رزین آنیونی در یک ستون با هم وجود دارند. این ماده کاربردهای زیادی در صنعت داروسازی، پزشکی، آزمایشگاهی و غیره دارد.

انواع رزین سختیگیر میکس‌ بد پرولایت

  • پرولایت MB400
  • پرولایت UCW3600

جدول مشخصات رزین پرولایت MB400

مشخصات رزین پرولایت MB-400


مزیت و معایب رزین

  • به دلیل پایداری بیشتر درخواص فیزیکی در صنایع، کاربرد بیشتری دارند.
  • رزین‌های معدنی یا زئولیت‌ها نسبت به شن سبز، از ظرفیت تبادل کمتری برخوردار هستند.
  • این مواد یون‌های سختی آور آب (کلسیم و منیزیم) را حذف کرده و به جای آن یون سدیم آزاد میکردند از این رو به زئولیت سدیم معروف شدند. این زئولیتها سختی آب را کاهش داده و تقریبا بر (T.D.S) آب بی اثر هستند.

خواص رزین های سختی گیر

خاصیت هیدرولیکی

این خاصیت رزین تابعی از دانستیه و توزیع ابعاد ذرات رزین است. دانسیته اولین پارامتری است که بر سیاله شدن بستر رزین در طی شستشوی معکوس اثر مستقیم دارد. بنابراین برای طراحی درام تبادل یونی و فضای مورد نیاز در بالای بستر، برای انبساط زمان شستشوی معکوس و نرخ جریان لازم برای شستشوی معکوس نیاز به دانسیته خواهد بود.

خواص فیزیکی

این خواص رزین نقش اساسی در مقاومت در مقابل اصطکاک و نیروی وارد بر آن در طی سرویس دهی بازی می‌کنند.

خواص شیمیایی

مسلما عملکرد شیمیایی رزین تبادل یونی به منزله قلب فرایند تصفیه آب میباشد. برخی از این خواص شامل موارد زیر میباشد:

  • ظرفیت کل
  • ظرفیت نگهاری آب
  • ظرفیت شکاف نمک

این اندازه گیری‌ها را برای بررسی وضعیت زئولیت و مقدار کارائی آن در جذب یون‌های شیمیایی موجود در محلول بکار میبرند. مقادیر حاصل از اندازه‌گیری این کمیت‌ها را با روابط تجربی به کمیت‌های کاربردی نظیر ترکیب آب ورودی، کیفیت آب خروجی، میزان تزریق مواد احیا کننده و میزان جریان خوراک مرتبط میکنند.

این کمیت‌ها اثرات مهمی برمکانیزم تعادل واکنش‌های تبادل یونی دارند. به همین دلیل معمولا برای خواص شیمیایی زئولیت مقادیر جداگانه کمتر قید میشود و برای آن گراف‌هایی ارائه مینمایند که ظرفیت کاری سیستم را برحسب ترکیب آب خوراک، میزان جریان و میزان مواد احیا کننده مصرفی ارائه میدهند.

روش محاسبه سختی آب

یکی از متداول ترین روشها برای اندازه‌گیری میزان سختی آب استفاده از کیت سختی سنج آب است. برای اطلاع از کیفیت آب جهت شرب و یا مصارف دیگر، بایستی سختی آن به صورت مرتب مورد آزمایش قرار گیرد. در هر کیت سختی سنج آب، دو محلول شیمیایی به همراه یک ظرف قرار دارد که به کمک آنها میتوان میزان سختی آب را محاسبه کرد.

  • ابتدا باید ظرف آزمایش را با آبی که قصد آزمایش آن را دارید به خوبی شستشو دهیم و سپس ظرف آزمایش را به اندازه ده میلی‌لیتر از آب مورد نظر پرکنیم.
  • حال ۲ قطره از ماده شیمیایی اول را به آب اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. در صورت وجود سختی در آب رنگ مایع به رنگ شرابی در خواهد آمد. اما این مرحله تنها میتواند وجود سختی در آب را نمایان کند و امکان محاسبه سختی آن را به ما نمی‌دهد. لذا باید از ماده شیمیایی دوم استفاده کنیم.
  • حالا که محلول به رنگ قرمز درآمده ماده شیمیایی دوم را نیز به آن اضافه می‌کنیم. ماده دوم را به صورت قطره قطره به آب اضافه کرده و آب را همچنان هم میزنیم. در حین این کار تعداد قطرات را میشماریم و این کار را تا جایی ادامه می‌دهیم تا محلول به رنگ آبی در بیاید. حال که محلول به رنگ آبی در آمده است، تعداد قطرات ریخته شده ماده دوم را در ضریب پیشنهادی کیت ضرب می‌کنیم. در اکثر کیت ها عدد ضریب ۱۷/۱ است ولی باز هم پشت کیت را بررسی کنید . حاصل مقدار سختی آب بر حسب میلی گرم در لیتر (ppm) است.

 بسته به برندی که کیت سختی سنج آب را از آن تهیه می کنید ممکن است مقدار استاندارد تزریق مواد شیمیایی متفاوت باشد.

پس حتما دستورالعمل مخصوص هر کیت را به دقت دنبال کنید.

تفاوت TH با TDS

علاوه بر تعیین درجه سختی، لازم است فاکتور دیگری به نام TDS نیز در فرآیند تصفیه آب مد نظر قرار گیرد که در اغلب مواقع اشتباها یکسان فرض میشوند. تفاوت WATER HARDNER و TDS در این است که سختی به معنای مقدار ترکیبات کربناتی و غیرکربناتی کلسیم و منزیم مرتبط بوده و TDS در واقع سختی کل را اندازه گیری میکند. به همین خاطر است که برای کاهش TDS از تجهیزاتی مانند اسمز معکوس و RO استفاده ‌می‌شود و سختی به کمک سختی گیرهای رزینی کاهش پیدا خواهند کرد.

احیاء رزین سختی گیر

ظرفیت رزین سختی گیر نامحدود است و قبل از اشباع شدن ظرفیت باید احیاء صورت بگیرد. احیاء به دو صورت شستشوی معکوس و استفاده از محلول کلرید سدیم انجام می‌شود. در روش شستشوی معکوس آب از کف مخزن رزینی به سمت بالا حرکت می‌کند و از این طریق رسوبات دانه‌های رزین را از بین میبرد. در روش استفاده از کلرید سدیم یا همان نمک موجب کنده شدن رسوبات از رزین میشود و دوباره خاصیت سختی گیری آن باز میگردد.

توجه به غلظت نمک بسیار مهم است. بهتر است برای احیاء از نمک دارای ۱۰ درصد غلظت استفاده شود زیرا کمتر یا بیشتر از این غلظت چندان اثری ندارد و مفید نخواهد بود. با احیای رزین میتوان به راحتی بهره‌وری آن و کیفیت آب را بالا برد و در بسیاری از هزینه‌های جانبی صرفه جویی کرد. توجه به این نکته ضروری است که قبل از هر کاری باید قبل دستگاه سختی گیر خود فیلترشنی نصب کنید تا مواد معلق موجود در آب گرفتی شوند. با این کار هم عمر دستگاه و هم عمر رزین‌ها افزایش پیدا می‌کند.

عمر رزین سختی گیر

عمر مفید رزین به عوامل متعددی بستگی دارد که می تواند از ۵ ماه تا ۵ سال باشد که این عوامل عبارتند از:

  • تاریخ تولید
  • نوع برند انتخابی
  • مقدار آلودگی موجود در آب
  • دفعات بکواش و انجام به موقع و صحیح آن

تعویض رزین سختی گیر

برای تعویض رزین سختی گیر باید مراحل زیر را به خوبی اجرا کنید:

  • شیر را از مخزن جدا کنید. اگر شیر شما الکترونیکی است و برای کارکردن نیاز به الکتریسیته دارد ، این کار را بعد از مرحله چهار انجام دهید.
  • آب ورودی را قطع کنید.
  • ورودی مخزن را از تانک آب و نمک قطع کنید.
  • شیر را در بک واش بگذارید تا فشار آب در فیلتر برگردد و سپس جدا کنید.
  • زمانی که شیر را قطع کردید، مخزن و هر دستگاه دیگری که به آن وصل است را جدا کنید.
  • آب پخش کن و رزین تبادل یونی قدیمی را جدا کنید.
  • رزین ها را داخل پلاستیک زباله بریزید و دور بندازید.
  • لوله آب پخش کن را داخل تانک بگذارید و سر لوله را ببندید تا رزین یا شن وارد لوله نشود.
  • قیف را روی سر تانک بگذارید.
  • رزین های جدید را داخل مخزن بگذارید.
  • لوله های مخزن و تانک نمک را دوباره وصل کنید.
  • مخزن را به آرامی با آب پر کنید.
  • شیر را دوباره وصل کنید و در حالت بک واش قرار دهید.
  • آب را دوباره وارد کنید و بگذارید بک واش در کل سیستم جریان داشته باشد.

رزین پرولایت

یکی معروفترین و محبوبترین برند برای از بین بردن سختی‌ آب، رزین سختی گیر پرولایت یا رزین کاتیونی پرولایت می‌باشد، که با تبادل یون‌های مثبت آب مثل کلسیم و منیزیم، آب سخت را تبدیل به آب نرم می‌کند. عملکرد این رزین به اینصورت است که، محیطی را جهت مبادله این یونها تشکیل میدهد و مواد معدنی آب را با یون سدیم مبادله و تعویض می‌کند. رزین سختی گیر پرولایت (PUROLITE) را میتوان چندین بار در طول سالهای متوالی مورد استفاده قرار داد. به این صورت که بایستی رزین را با محلول آب و نمک جهت احیای مجدد شستشو دهید. این عمل را پس از اشباع رزین‌های سختی گیر انجام میدهند و در اصطلاح این عمل را احیا رزین کاتیونی نامیده می‌شود.

اگه به دنبال رزین سختی گیر هستید، میتوانید از رزین‌های سختی گیر شرکت رهاب سازه جهت انجام عملیات سختی گیری آب استفاده نمایید. همانطور که قبلا گفتیم بیشتر افرادی که به دنبال خرید رزین برای سختی گیر خود هستند، دنبال خرید از شرکتی میباشند که قیمت رزین آنیونی و کاتیونی پرولایت آنها مناسب و در عین حال کالای اورجینالی نیز باشد.


 قیمت رزین پرولایت سختی گیر


خرید رزین سختی گیر

برای خرید رزین سختی گیر آب مخصوص حذف آهک و سختی باید آشنایی کاملی با برندهای موجود در بازار داشته باشیم چون قیمت رزین تصفیه آب و کیفیت در برندهای مختلف مطرح خواهد بود. اگر بخواهیم از معتبرترین رزین موجود در بازار صحبت کنیم می‌توانیم به رزین پرولایت انگلستان و کنفتک کانادا اشاره کرد و برندهای چینی دیگر همانند آکوالایت و هیدرولایت نیز موجود است که کیفیت و عمر مفید چندانی ندارد؛ در حال حاضر در برندهای موجود در بازار سه کیفیت رزین برای پرولایت موجود است:

  • پرولایت هند
  • پرولایت چین
  • پرولایت انگلستان

قیمت رزین پرولایت سختی گیر

یکی از بهترین و معتبرترین برندهای رزین در ایران و جهان، برند پرولایت است که عملکرد بسیار مطلوبی در زمینه حذف یون‌ها با استفاده از روش تبادل یونی دارد. قیمت رزین آنیونی، کاتیونی و میکس بد به پارامترهای مختلفی اعم از تاریخ تولید و انقضا، کیفیت محصول بستگی دارد. باید در نظر داشت هر چقدر تاریخ انقضا رو به اتمام باشد قیمت محصول مناسب‌تر خواهد بود و کارایی کمتری خواهد داشت یعنی زودتر از موعد باید تعویض کرد.

قیمت رزین پرولایت C-100 معادل ۹۵۰۰۰ تومان و قیمت رزین C-100E معادل ۹۸۰۰۰ تومان میباشد. ولی در نظر داشته باشید که قیمت رزین تصفیه آب با توجه به وارداتی بودن کالا و البته نوسانات قیمت ارز متغیر است. خواهشمند است جهت قیمت به روز، با همکاران ما در بخش فروش تماس بگیرید.

بهترین راه برای تشخیص رزین اصلی خرید از شرکت رهاب سازه که یکی از وارد کنندگان معتبر لوازم تصفیه آب میباشد است. در هنگام خرید کالا به تاریخ تولید درج شده دقت کنید. چرا که رزین بعنوان مادهای شیمیایی دارای تاریخ مصرف بوده و در صورت نگهداری در شرایط نامناسب قطعا به لحاظ کیفی افت خواهد کرد و جوابگوی کار شما نخواهد بود.

۵/۵ (۲ نظر)

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up